.

.

Преден лев ротор на сопирачката - компатибилен со - Porsche Panamera 2015

Преден лев ротор на сопирачката - компатибилен со - Porsche Panamera 2015

DEN 996.96

Пристапност
Во достапна форма

Преден лев ротор на сопирачката - Компатибилен со 2010 - 2016 Porsche Panameraposition : предна левана : палто -Z висок јаглерод; Керамички сопирачки со Porsche (PCCB) Карактеристики : - Заштитна анти -облога на палто -З - Нема формирање на 'рѓа на центар и со ова подобрен визуелен изглед - непосредна функционална способност без отстранување на облогата пред монтирање - одлично дејство за забавување и не Искривување на прстенот на триење на високи температури - значителна заштеда на тежина и затоа помалку неоткриена маса - лебдечкото монтирање овозможува радијално проширување на дискот на сопирачките под релативно тешки оптоварувања, со што се спречува заштитување и зголемување Edition Panamera - 2014 - 2016 Porsche Panamera 4 S Извршен - 2014 - 2016 Porsche Panamera S E -Hybrid - 2012 - 2013 Porsche Panamera S Hybrid - 2011 - 2016 Porsche Panamera 4 - 2011 - 2016 - 2016 Porsche Panamera Base - 2016 - 2016 Porsche Panamera 4s - 2016 2010 - 2016 Porsche Panamera SFITs години : 2010 2011 2011 2013 2014 2015 2016 Преглед Опис на производот за да се обезбеди соодветно вклопување. 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016. Роторот на сопирачките.

Главните карактеристики

Избор на клиент