.

.

- Стартер Алтернатор Алтернатор

- Стартер Алтернатор Алтернатор

DEN 0.33

Пристапност
Во достапна форма

Опис на брендот : Филтрацијата НА ФРАМ произведува широк спектар на квалитетни филтри за масло, филтер за воздух и филтри за гориво, како и многу други компоненти за филтрирање поврзани со автомобилската индустрија.Филтер за горивогориво Секундарните Филтри за Гориво спин-онфрам ја отстрануваат нечистотијата и другите остатоци што ги ограничуваат или оштетуваат вашите инјектори за гориво и моторот. Со фрам%27 длабоката историја обезбедува производи за филтрирање со врвен квалитет, Ова Спин - вклучување Со Подмачкување Со Поминување Ќе ги испорача потребните перформанси и очекувате да ги добиете. w/ 80 засилувач Алтернатор. Алтернатор.Алтернатор.Алтернатор.АЛТЕРНАТОР-RMFD STDRD.Алтернатор.Алтернаторма производител : Nippondenso Amps : 80 Amps Fan : Внатрешна Макара : 6 Жлеб Серпентинерегулатор : Внатрешен часовник : 12 : 30ротација : Стрелките на Часовникот : 12 Волти.

Главните карактеристики

Избор на клиент