.

.

Модул за вклопување во ставка

Модул за вклопување во ставка

DEN 1.33

Пристапност
Во достапна форма

Директната замена обезбедува совршено вклопување и инсталација; Тестирањето на продолжена состојба обезбедува висок капацитет за ладење и сигурна контрола на температурата во груби околини; Компресорите на Валео се 100% нови производи и компоненти (не повторно воспоставени) што го елиминираат ризикот од предвремено откажување; Квалитет со повеќе точки тестирани за загарантирана издржливост и перформанси; Дизајнирани, произведени и тестирани 100% на барањата за оригинална опрема; Специфична апликација за точно вклопување. FITS Изберете : 1999-2002 Mazda 626 ES/LX 4 CYL 2 L 1998 MAZDA 626 DX/LX 4 CYL 2 L и повеќе - Додадете го вашето возило на нашиот фит -додаток за да проверите.

Главните карактеристики

Избор на клиент