.

.

Интерфејс на податоци Метра Крајслер

Интерфејс на податоци Метра Крајслер

DEN 1.33

Пристапност
Во достапна форма

Интерфејс Metra WM-CH13-SWC Chrysler. При заменувањето на радиото OEM со радио по пазарот, некои карактеристики се изгубени. Со овој интерфејс повеќето од овие карактеристики се задржани. Овој интерфејс ќе обезбеди и задржи моќност на додатоци од 12 волти, обезбедува излези за навигација, ќе ги задржи контролите на воланот. Оваа интерфејс работи во не-засилени модели во Chrysler 2004-Up. Метра Wm-CH13-SWC интерфејс за радио податоци за задниот дел со функции за контрола на воланот. Овозможува додаток на моќност (12-волт 10-засилувач). Ретанци аудио контроли на воланот. USB USB ажурирање на Micro B. Зачува Р.А.П. (Задржана моќност на додаток). Обезбедува излези на NAV (сопирачка за паркирање - обратна - смисла на брзина). Зачува рамнотежа и избледени (само не-засилени модели.

Главните карактеристики

Избор на клиент