.

.

Замена За Пентек Грануларен Филтер За Активен Јаглен-Универзален Кертриџ За Пентек-Денали Чист Бренд

Замена За Пентек Грануларен Филтер За Активен Јаглен-Универзален Кертриџ За Пентек-Денали Чист Бренд

DEN 495.84

Пристапност
Во достапна форма

6-Замена На Пакување За Пентек 150329 Грануларен Филтер За Активен Јаглен-Универзален 10-инчен Кертриџ За Пентек 150329-Денали Чист Бренд ве Молиме запомнете : Ова Е дел За замена На Чист Бренд Денали, А не производ ОЕМ. Сите споменувања на имиња на брендови или описи на модели се направени строго за да се илустрира компатибилноста. Сите имиња и логоа на брендови се регистрирани трговски марки на нивните соодветни сопственици. Овој производ не е поврзан со никакви брендови и не е покриен со никакви гаранции што ги нудат оригиналните производители. Сите гаранции За овој производ ги нуди исклучиво Денали Чист. 6-Замена За Пакување За Пентек 150329 Грануларен Филтер За Активиран Јаглерод-Универзален 10-инчен Кертриџ За Пентек 150329-Денали Чист Бренд.

Главните карактеристики

Избор на клиент