.

.

Худ целото млеко, галон

Худ целото млеко, галон

DEN 0.33

Пристапност
Во достапна форма

Целото млеко Hood® во шишето со светло блокада е свежо, вкусно и обезбедува хранливи материи што ви се потребни на вашето семејство. Сервисот од 8 унца обезбедува 8 грама протеини, е одличен извор на калциум, и добар извор на витамин Д. Може да се чувствувате добро кога му служите на млекото од семејството Худ, бидејќи нашите земјоделци ветуваат дека не користат вештачки хормони за раст*и Повеќе од 170 години, Худ обезбеди само највисок квалитет на млеко од посветени земјоделци до вашето семејство. Млеко богато со хранливи материи со 8 грама протеини по порција. Одличен извор на калциум и добар извор на витамин Д. Нема хормони за вештачки раст. Одлично за житни култури, пијалаци, печива и многу повеќе.

Главните карактеристики

Избор на клиент