.

.

Комплет за занаетчиски сламки, занаетчиски комплети, стационарни занаетчиски комплети, стационарни занаетчиски комплети ,, повеќебојни

Комплет за занаетчиски сламки, занаетчиски комплети, стационарни занаетчиски комплети, стационарни занаетчиски комплети ,, повеќебојни

DEN 431.84

Пристапност
Во достапна форма

Направете нешто небесно оваа сезона! Одлично за религиозни божиќни занаети, овие ангели се лесни за малку раце да се парчиња и да доаѓаат со сјајни крилја. Откако ќе заврши за време на прославата во училницата во неделното училиште, Кидос гордо ќе сака да ги прикаже своите пријатели на херувим како декор за одмор. Вклучува стебла на Ченил. Кардсток. 7 1/4 "x 9 1/2 " прави 12. Сите парчиња занаетчиски комплети се претходно спакувани за индивидуална употреба. Комплетите вклучуваат упатства. Направете нешто небесно оваа сезона! Одлично за религиозни божиќни занаети, овие ангели се лесни за малку раце да се парчиња и да доаѓаат со сјајни крилја. Откако ќе заврши за време на прославата во училницата во неделното училиште, Кидос гордо ќе сака да ги прикаже своите пријатели на херувим како декор за одмор. Вклучува стебла на Ченил. Кардсток. 7 1/4 "x 9 1/2" прави 12. Сите парчиња занаетчиски комплети се претходно спакувани за индивидуална употреба. Комплетите вклучуваат упатства.

Главните карактеристики

Избор на клиент