.

.

dweb freeshippingfreereturns thu септември 11: AM PDT

dweb freeshippingfreereturns thu септември 11: AM PDT

DEN 18.88

Пристапност
Во достапна форма

УСДА сертифициран органски. Не-ГМО проект потврден*. Одгледувано во Калифорнија. Спакувано на врвот на свежината. Виноса зрееше. Не БПА пакување **. *Состојките на типовите што се користат во овој производ не се генетски модифицирани. ** Пакување произведено без намерно додавање на БПА.

Главните карактеристики

Избор на клиент