.

.

Обликувано црево на радијаторот

Обликувано црево на радијаторот

DEN 223.84

Пристапност
Во достапна форма

CRP обликувано радијаторско црево CRP Течноста за течност развива компоненти и сложени модули за компактни инсталации кои ги исполнуваат највисоките барања во однос на флексибилноста, притисокот и отпорноста на температурата. CRP разви систем кој комбинира компактен дизајн со отпорност на повеќе нивоа на висок притисок и температура, како и флексибилност и компензација на движење. Features and Benefits : All cooling-water hose inner linings are resistant to electrochemical cracking Selection of tensile members to meet vehicle specifications and requisite pressure and movement requirements Resistance to distilled water and water ethylene glycol mixtures Resistance to air temperatures of up to 125 C CRP Molded Radiator Црево.

Главните карактеристики

Избор на клиент