.

.

Комплет за тава за масло од моторното масло одговара Изберете: 1980- Chevrolet C10, 1980- Chevrolet Corvette

Комплет за тава за масло од моторното масло одговара Изберете: 1980- Chevrolet C10, 1980- Chevrolet Corvette

DEN 134.56

Пристапност
Во достапна форма

Комплет за тава за масло од мотор; Фин алуминиум; 4 квартал; 7.3125 во длабочина; Вклучително. PAN/PAN GARTED/PUMP PICKUP/комплет за завртки за завртки за појавување; Црн; финиран дизајн за носталгично време, влошување и пари, истовремено додавајќи одличен изглед на вашиот мотор! Овие комплети прават да се промени тавата со нафта со тоа што ги има сите потребни компоненти потребни за работата. Fined Cast Aluminum Design обезбедува прекрасен носталгичен изглед достапен полиран или црн прав-палто за да ги комплиментира остатокот од додатоците на вашиот мотор. Финиран дизајн за носталгичен изглед; Алуминиумската конструкција нуди јачина и издржливост одговара на Изберете : 1981-1985 Chevrolet C10 8 CYL 5 L 1980-1982.1984-1985 Chevrolet Corvette 1981-1985 Chevrolet K10 8 Cyl 5 L 1983-1985 Chevrolet Monte Carlo 8 Cyl 5 L 1982-1985 Chevro Let CAMARO 8 CYL 5 L 1981-1985 GMC C1500 8 CYL 5 L 1980-1985 Chevrolet K20 8 CYL 5,7 L 1981-1985 Chevrolet El Camino 8 Cyl 5 L 1980-1985 Chevrolet Caprice 8 Cyl 5 L 1980 Chevrolet Blazer 8 Cyl 5,7 L811 -1985 Chevrolet G30 8 CYL 5,7 L 1980-1981 Chevrolet Camaro 8 Cyl 5,7 L 1980-1985 Chevrolet C20 8 Cyl 5,7 L 1981-1985 Chevrolet Blazer 8 Cyl 5 L 1980-1985 Pontiac Firebird 8 Cyl 5 L 1981-1985 GMC K1500 8500 8 CYL 5 L 1981-1985 Chevrolet G20 8 CYL 5 L 1980-1985 Chevrolet C30 8 CYL 5,7 L 1980-1985 GMC K2500 8 CYL 5,7 L 1983-1985 1985 Chevrolet Impala 8 Cyl 5,7 L 1980 Chevrolet El Camino 8 Cyl 4,4 L 1980 Chevrolet Cutaway Van 1980-1985 GMC C2500 8 CYL 5,7 L и повеќе - Додадете го вашето возило на нашиот фит -додаток за да проверите.

Главните карактеристики

Избор на клиент