.

.

Чист метален буквар од 'рѓа-олеј

Чист метален буквар од 'рѓа-олеј

DEN 1439.20

Пристапност
Во достапна форма

Линијата на производи од 'рѓа-Олеум е одлична за проекти и се едноставни и лесни за употреба. Оваа ставка не е за продажба во Каталина островот' рѓа-Олеум чист метален буквар : Обезбедува врвна адхезија. Лесно да се собере со каква било боја на 'рѓа-олеј, врски десно на метал. Технологијата за спреј за секој агол овозможува конзервата да се испрска во која било насока, дури и наопаку.

Главните карактеристики

Избор на клиент