.

.

Чистење на лемење на железо за лемење

Чистење на лемење на железо за лемење

DEN 479.84

Пристапност
Во достапна форма

Погодното нешто во врска со врвот за чистење на железо за лемење во Харт е тоа што не ја намалува температурата на топлината на врвот. Едноставно ставете го врвот во месинг калеми и пресврт за да се отстрани. Вклучува држач за складирање и жица од месинг, што помага да се отстрани оксидот и вишокот лемење за да се зачува животот на врвот и да се овозможи чисто прецизно лемење. Се чисти подобро од сунѓерите без потребна вода. Плус, нема ризик од загадување или предвремено носење на совети за лемење од железо. Врвот за чистење не ја намалува температурата на топлината. Помага во отстранување на лемење оксид и вишок. Чистете подобро од сунѓерите без потребна вода. Вклучува (1) чистач за лемење на железо, месинг жица и држач.

Главните карактеристики

Избор на клиент