.

.

Пенка+менувач Jumbo сува маркери за бришење, врв на длето, разновидни бои, пакет

Пенка+менувач Jumbo сува маркери за бришење, врв на длето, разновидни бои, пакет

DEN 207.84

Пристапност
Во достапна форма

ПЕН+GEAR MARKERS ERASE ERASE, врв на длето, 8 брои, разновидни бои, низок мирис, брзо сушење. Маркерите за бришење на суво за бришење на пенкало+со врвот на длето се идеални за употреба на какви било не -порозни површини како - таблички, стакло и застаклена керамика и др. Лесното мастило за бришење е многу ефикасно и се брише со суво ткиво без да остави никакви ознаки на духови. Идеално за проекти на училиште, работа и дома. Овој блистер содржи 8 разновидни бои маркери за суво бришење. ASTM одобрен за нетоксичен. Пенка+менувач Jumbo сува маркери за бришење, врв на длето, разновидни бои, 8 пакувања>. Пишува на табли, стакло и повеќето не-порозни површини. Живописно мастило формулирано да биде ниско-ориентирано. Мазно пишување и долготрајно. Марамки-оф со суво ткиво. Идеално за секојдневно обележување дома, училиште, фабрика, канцеларија, студио, банки, болници. Лесно бришење и бришење чисто со сува крпа.

Главните карактеристики

Избор на клиент