.

.

Верн Јип од SKL Home Floral Fliners Soap Dispenser, Teal, Ceramic 8.25 3.25 3,15

Верн Јип од SKL Home Floral Fliners Soap Dispenser, Teal, Ceramic 8.25 3.25 3,15

DEN 0.67

Пристапност
Во достапна форма

Флоралните фенери се дел од колекцијата „Верн Јип“ од СКЛ дома. Оваа соработка со славниот дизајнер на ентериер, Верн Јип и СКЛ дома, носи модерен пресврт на традиционалните обрасци, мешајќи ја модата и функцијата. Колекцијата „Флорални фенери“ носи убаво азиско влијание во бањата. Изработениот керамички диспензер има цвеќиња со рачно насликани и висечки фенери со метална пумпа со сребрен тон. Може да држи течен сапун или лосион. Купете ја целосната колекција на цветни фенери за да го завршите изгледот. Флоралните фенери се дел од колекцијата „Верн Јип“ од СКЛ дома. Оваа соработка со славниот дизајнер на ентериер, Верн Јип и СКЛ дома, носи модерен пресврт на традиционалните обрасци, мешајќи ја модата и функцијата. Колекцијата „Флорални фенери“ носи убаво азиско влијание во бањата. Изработениот керамички диспензер има цвеќиња со рачно насликани и висечки фенери со метална пумпа со сребрен тон. Може да држи течен сапун или лосион. Купете ја целосната колекција на цветни фенери за да го завршите изгледот.

Главните карактеристики

Избор на клиент