.

.

Целосно прилагодлива заграда за поддршка на стабилизаторот на отворено-патела за трчање, одење, возење велосипед

Целосно прилагодлива заграда за поддршка на стабилизаторот на отворено-патела за трчање, одење, возење велосипед

DEN 309.28

Пристапност
Во достапна форма

Помага во олеснување на болката во коленото со обезбедување на неопходна поддршка за пределот на коленото, да се стабилизира капачето на коленото, лигаментите и менискусот, намалувајќи го ризикот од повторна повреда со водење на колена во соодветно движење; Дебелата еластична завиткана неопрена нуди дополнителна компресија и топлина за подобрување на циркулацијата на крвта на мускулите и тетивите, олеснувајќи ја болката во коленото пост-хирургија, лигаментите и менискусните соеви и артритисот. Целосно прилагодлива заграда за стабилизатор на отворено-патела за стабилизатор за трчање, одење, возење велосипед.

Главните карактеристики

Избор на клиент