.

.

Елегантен благослов, обоена и златна статуа на лордот Ганеш Ганапати слон Хинду бог направен во Индија од мермер во прав

Елегантен благослов, обоена и златна статуа на лордот Ганеш Ганапати слон Хинду бог направен во Индија од мермер во прав

DEN 431.84

Пристапност
Во достапна форма

Оваа прекрасно стокмената статуа претставува пет од 11 принципи зад идејата за ганеш фигура-мала уста (разговор помалку), мали очи (концентрат и фокус), големо стебло (прилагодливост и флексибилност), големи уши (внимателно слушајте) и големи стомак (вари сите добро и лошо во светот). Лорд Ганеш е познат и како Божји слонови и се смета за отстранување на пречките. Единствено извајана во бел мермер во прав и рака насликана во прекрасни златни бои, оваа статуа е уметничко дело. Макотрпно и генијално создадено од занаетчии во Индија, прекрасната статуа носи добрина и добронамерност во вашиот дом и вашиот свет. Елегантен благослов. Обоена и златна статуа на лорд Ганеш. Лорд Ганеш е познат и како Бог на слонови и е сметан за отстранување на пречките. Единствено извајана во мермер во прав и рачно насликана во прекрасно злато и други бои. Макотрпно и генијално создадено од занаетчии во Индија. Оваа прекрасно стокмената статуа претставува пет од 11 принципи зад идејата за ганеш фигура-мала уста (разговор помалку), мали очи (концентрат и фокус), големо стебло (прилагодливост и флексибилност), големи уши (внимателно слушајте) и големи стомак (вари сите добро и лошо во светот). Погоден подарок за себе и за другите.

Главните карактеристики

Избор на клиент