.

.

Сет на матрици со повеќе димензии со повеќе големина, со броеви и симболи, компјутер

Сет на матрици со повеќе димензии со повеќе големина, со броеви и симболи, компјутер

DEN 2.00

Пристапност
Во достапна форма

Сетот за броеви на Artskills и матрицата со букви ви помага лесно да креирате чисто букви. Овој сет на матрици вклучува 132 бројот на буквата со големи букви и матрици на симболи. Постојат три големини во секој пакет : детали од 2in, 3in наслови и 6in jumbo матрици. Одлично за создавање на различни зборови со големина од umамбо до детални големини. Може да се користи со најразлични медиуми, вклучувајќи пенкала, моливи, маркери, боја, итн. Користете за да создадете голем текст за проекти како постери и стандарден или детален текст за занаети, домашен декор и многу повеќе! Одлично за занаетчиски проекти за деца и возрасни. Сет на маички за чување на чаршафи со 132 карактери 2 ", 3" и 6 "буква, број и матрици на симболи (сите големи букви). Одлично за создавање на различни зборови со големина од umамбо до детални големини. Може да се користи со најразлични Медиуми, вклучувајќи моливи, маркери, боја, боја за спреј и повеќе . Користете за создавање голем текст за проекти како постери и стандарден или детален текст за занаети, украси за домови и многу повеќе!. Секоја пакет вклучува : 6 "матрици : А, Б , C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z, 0 , 1,2,3,4,5,6,7,8, ->,) 3 "матрици : А, Б, Ц, Д, Е, Ф, Г, Х, I, Ј, К, Л, М. , N, o, p, q, r, s, t, u, v, w, x, y, z, 0,1,2,3,4,5,6,6,7,8, ->,) 2 „Стенцили : A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X , Y, z, 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,! ,?,?, &,@,#, $. = Artskills и со сет на маички и броеви на броеви. 132 матрици за букви, број и симболи. 2 ", 3", и 6 "големи букви, број и матрици на симболи. Секоја пакет вклучува : 6" матрици. 3 "матрици. 2" матрици. Одлично за создавање на различни зборови со големина од umамбо до детални големини. Може да се користи со најразлични медиуми, вклучувајќи моливи, маркери, боја, боја на спреј и многу повеќе. Користете за да креирате голем текст за проекти како постери и стандарден или детален текст со големина за занаети, украси за домови и многу повеќе!. За деца, тинејџери и возрасни.

Главните карактеристики

Избор на клиент