.

.

Повторно воспоставена замена за замена за 61xl со висок принос од црна и боја кертриџ за DeskJet 1010, 2050, 2542, 2549, завист 4500, 4503, 4509, 5535, OfficeJet 2620, 4630, 4634, 4635

Повторно воспоставена замена за замена за 61xl со висок принос од црна и боја кертриџ за DeskJet 1010, 2050, 2542, 2549, завист

DEN 3.33

Пристапност
Во достапна форма

Зачувајте и отпечатете уште повеќе кога купувате со LD производи Оваа понуда вклучува 2 CH563 WN црна/61 XL црна и 1 CH564 WN три-боја/61 XL три-боја-касети со висок принос. Зошто да платиме двојно повеќе за скапо име на брендот 61xl/61 кога нашите резервни резерви за замена за замена за замена се поддржани компатибилни со Desk Jet : 0 1010 1011 1012 1015 1050 1051 1055 1056 1510 1512 2050 2512 2514 2514 2540 2540 2541 2542 2543 2544 2545 2547 2549 350 30510 3051 A-J611 H 3052 A 3052 A-J611 E 3052 A-J611 F 3052 A-J611 G 3054 3054 A-J611 C 3054 A-J611 D 3054 A-J61111 J 3055 A-J611 N 3056 A 3057 A-J611 N 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3510 3511н 3511н. 516 За употреба во Desk Jet : 1000 1010 1011 1012 1015 1050 1051 1055 1056 1510 1512 2050 2510 2512 2514 2540 2541 2542 2543 2544 2545 2547 2549 3000 3050 3051 A 3051 A-J611 H 3052 A 3052 A-J611 E 3052 A-J611 F 3052 A-J611 G 3054 A-J61111 611 J 3055 A-J611 N 3056 A 3057 A-J611 N 3059 A- J611 N 3510 3511 3512 3516 Envy : 4500 4501 4502 4503 4504 4505 4507 4508 4509 5530 5531 5532 5534 5535 5536 E-All-In-One 5539 Office Jet : 2620 4630 4632 4634 4635. Вклучен : 2 Вклучен : 2 Вклучен : 2 Вклучен : 2 564 WN / 61 XL Боја. 100% задоволство и гаранција за живот.

Главните карактеристики

Избор на клиент