.

.

Комплет за чистење базени вклучуваат 25 -тина црево и глава за вакуум

Комплет за чистење базени вклучуваат 25 -тина црево и глава за вакуум

DEN 4479.84

Пристапност
Во достапна форма

Овој мултифункционален комплет за чистење на базени е добар избор за одржување на вашето пливање пенливо чисто и изгледа добро. Овој комплет за чистење на базени од 2 парчиња вклучува 25 метри вакуумско црево со дополнителен адаптер и вакуумска глава со клип EZ. Тој е дизајниран да им помогне на сите типови базени. Оваа глава за вртење на вакуум содржи 1,25in или 1,5in глави, зависи од тоа што ви треба кога користите. Страничните влакна на вакуумската глава се подобри за ефикасно чистење. Лесно поврзување на вакуумската глава со главата од 25ft вакуум и стандардниот столб за 14. Комплетот за чистење на базени од 2 парчиња вклучува 25 -тина вакуумско црево и вакуумска глава : . • Вршана вакуумска глава за спречување на ликвидацијата на вакуумското црево. • Вакуумска глава : странична и дното четка за темелно чистење на базен. • Вакуумско црево : цревото содржи дополнителен адаптер и за вклопување 1,25in и 1,5in. • Димензии на единечен производ : вакуумска глава : 14.4 во W x 9.4 во d x 4.2 во H (36,5 cm x 24 cm x 10,6 cm) Вакуумско црево : 1,5 во DIA X 25 ft L (3,8 cm x 7,6 m). • Тежина на производот : 2.836kg/6.25 bs (толеранција 5%).

Главните карактеристики

Избор на клиент