.

.

AllGreen Golf FT Вештачка трева за голф -путер во затворен простор на отворено подрачје

AllGreen Golf FT Вештачка трева за голф -путер во затворен простор на отворено подрачје

DEN 361.28

Пристапност
Во достапна форма

Нема потреба да се водат, косиме или одржувате пејзаж за голф! Едноставно користете сапун и вода за да го одржувате чиста. Помалку одржување : Само цревете ја вештачката трева за голф со вода и сапун.

Главните карактеристики

Избор на клиент