.

.

Сите Работи Еднакви Вчитани Прашања Игра

Сите Работи Еднакви Вчитани Прашања Игра

DEN 1.00

Пристапност
Во достапна форма

Што се случува кога ќе комбинирате стотици забавни, креативни прашања со personal одговори, едноставни правила и смешна игра? Започнете ја репродукцијата Натоварени Прашања и да дознаете! Ова е најновата верзија на нашата најпродавана игра Со Прашања, која е продадена во повеќе од 2.000.000+ примероци. АЖУРИРАНО ФЕВРУАРИ 2019 со нов дизајн и карактеристики на игра. Ако никогаш не сте ја поседувале оваа класична игра на "кој што напишал" или треба да ја ажурирате вашата постара копија, ОВА НОВО издание е она што треба да го добиете. Карактеристики 880 нови И класични Натоварени Прашања, целиот нов дизајн и додадени карактеристики за играње игри за цел живот незаборавни ноќи за игри. Прашањата вклучуваат : Што е нешто што ви треба само едно? / Кој збор луѓето никогаш не би го користеле за да ве опишат? / Кој е вашиот најбескорисен талент?. Оваа игра Со Основни Прашања е совршена за семејства и возрасни. Други вчитани прашања игри вклучуваат Партија, Возрасни, Помлади и во Движење.

Главните карактеристики

Избор на клиент