.

.

Цветни сјајни со бујнер Чаби, Перл Шимер

Цветни сјајни со бујнер Чаби, Перл Шимер

DEN 111.84

Пристапност
Во достапна форма

Добијте беспрекорна завршница со цвеќето, блескав со највисокиот лукав. Овој чист, осветлувачки хајлајтер ви помага да создадете природен, долготраен сјај. Цветниот хајлајтер Чаби е идеален за осветлување и акцентирање на јаготки, челото, коската на веѓата, мостот на носот или коската на јаката. Самоостраното стапче се вклопува беспрекорно во суптилен сјај или вистински замрзнат сјај. Изберете полесна сенка за осветлен изглед, или потемна сенка за да создадете суптилен ефект на контурирање. Чајскиот хајлајтер со стапки има лесна свиленкаста формула и може да се користи преку шминка или сам. Достапно е во три прекрасни нијанси; Секоја сенка се продава индивидуално. Цвета блеска! Хајлајтер Чаби, 0,21 мл : Осветлување на хајлајт во самоостриот џамбо креон. Свилената формула обезбедува осветлувачки ефект и луксузна завршница. Цветниот хајлајтер Чаби може да се користи преку шминка или сам за природен сјај. Никогаш не тестирани на животни. Создадете блескав изглед со лесна сенка или користете потемна сенка за да добиете суптилен ефект на контурирање. Користете за осветлување и акцент на јаготки, челото, коската на веѓата, мостот на носот или коската на јаката. Може да се користи за создавање суптилен сјај или вистински замрзнат сјај. Hubby Stick Highlighter е достапен во златните здруженија, мед бронза и бисерни треперливи нијанси. Секоја сенка се продава индивидуално.

Главните карактеристики

Избор на клиент