.

.

Компатибилна замена на LD за L0R12A висок принос црн кертриџ за 556DN, 556XH, MFP 586Z, MFP 586DN, MFP 586F

Компатибилна замена на LD за L0R12A висок принос црн кертриџ за 556DN, 556XH, MFP 586Z, MFP 586DN, MFP 586F

DEN 0.33

Пристапност
Во достапна форма

Зачувајте и отпечатете уште повеќе кога купувате со LD производи! Оваа понуда вклучува (1) L0 R12 A / 981 X висок кертриџ со висок принос; Ја заменува стандардната серија J3 M71 A / 981 A. Зошто да платите двојно повеќе за скапото име на брендот кога нашите резерви за замена на печатачот се поддржани од 100% задоволство и гаранција за живот? This cartridge is compatible with Enterprise Color : 556dn, 556xh, Flow MFP 586z, MFP 586dn, MFP 586f Page Wide Enterprise Color : 556dn, 556xh, Flow MFP 586z, MFP 586dn, MFP 586f Page Wide Managed : E55650dn, E58650dn, E58650z. Забележете, пакувањето на мало може да варира и оваа кертриџ ќе работи само со печатари купени во САД и Канада. Употребата на касети за замена за замена и материјали не ја поништува гаранцијата за печатачот. не ги преработува нашите касети за повторно воспоставување на производство. За употреба во боја на претпријатија : 556 DN, 556xh, Flow MFP 586 Z, MFP 586 DN, MFP 586 F Pagewide Enterprise Боја : 556 DN, 556xh, Flow MFP 586 Z, MFP 586 DN, MFP 586 F. За употреба во Pagewide Muned : E55650 DN, E58650 DN, E58650 Z. Професионално преработено од производите на ЛД.

Главните карактеристики

Избор на клиент