.

.

Шарлот Цевка во. Центар во. Диа. Центар АБС Вај

Шарлот Цевка во. Центар во. Диа. Центар АБС Вај

DEN 121.44

Пристапност
Во достапна форма

Фитинзите ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ се само за одвод, отпад и вентилација. Се користи во гравитационите системи за елиминација на отпадот. Тоа е за системи Без Притисок каде температурите нема да надминат 140 Степени Ф. * Е Во Согласност Со Стандардот : АСТМ Д 3965, АСТМ Д 2661, АСТМ Д 3311 и НСФ 14. Црната цевка и фитинзи се користат во санитарни одводи, отпад и вентилација (ДВВ), канализација и апликации за одводнување на бура. За употреба каде што системите нема да надминат 140 Степени Ф. Не е наменет за употреба под притисок. Не бараат посебни алатки за сечење и да бидат инсталирани со растворувач цемент.

Главните карактеристики

Избор на клиент