.

.

Eryвори Лесно Кора Адреса Етикети, Постојан Лепило, 1 2-5 8

Eryвори Лесно Кора Адреса Етикети, Постојан Лепило, 1 2-5 8

DEN 0.33

Пристапност
Во достапна форма

Овој пакет од 750 етикети за адреси за печатење го прави управувањето со сите ваши масовно испраќање, испорака, идентификација и работни места во организацијата едноставно. Етикетите наeryвори обезбедуваат подобра адхезија од основните етикети со Неговото ултрахолд трајно лепило. Овие етикети за испраќање работат со инк-џет печатачи и Имаат Сигурна технологија за Напојување за да испорачаат посигурна храна преку нив се идеални за создавање етикети за масовно испраќање, етикети за организација, етикети во училница и персонализирани ознаки за подароци за вашата хартија за завиткување, забави или празнични картички. Eryвори 8160 дефиниција На сајтот Avвори. Ултрахолд постојаното лепило гарантирано ќе се залепи и ќе остане на пликови, картон, хартија, стакло или метал. Нема повеќе потрошени етикети; само етикетите На адресите Наeryвори имаат Сигурна технологија За Напојување за да испорачаат посигурна храна преку вашиот печатач и да спречат неусогласеност и заглавување. Лесниот дизајн на Кора(Р) овозможува побрз пилинг и нанесување. Компатибилен со инк-џет печатачи и оптимизиран за производство на текст и графика кои се јасни, јасни и без дамки. Лесно прилагодете ги овие етикети за печатење со илјадници бесплатни дизајни на /шаблони. '0.698 фунти.

Главните карактеристики

Избор на клиент