.

.

SmartGames Храм Врска Загатка Игра За Возрасти Возрасни

SmartGames Храм Врска Загатка Игра За Возрасти Возрасни

DEN 262.24

Пристапност
Во достапна форма

Можете ли да ги поставите парчињата загатки со патишта и мостови на таблата за да создадете патеки што ги поврзуваат прекрасните храмови во Поврзувањето на Храмот? Најдете го вашиот пат низ високите мостови и ниските патишта и храмови со приземје и втор кат за да ги решите 80-те предизвици, од лесен до експерт! Забавни и Едукативни Играчки : можете ли да го користите вашиот мозок за да создадете патеки за поврзување на Храмовите?. Часови на матични фокусирани игра : Храмот Врска вклучува 80 предизвици, лесно да се експерт. Решенијата се потпираат на Когнитивните вештини, вклучувајќи Планирање, Просторен Увид и Вештини за Решавање Проблеми. За возраст од 7 до возрасни-предизвиците се одлични и за децата и за возрасните. 3д размислување : парчињата игри вклучуваат 3Д патишта и мостови потребни за обединување на Храмовите.

Главните карактеристики

Избор на клиент