.

.

Енергизатор Напредна Литиум Batt Батерија []

Енергизатор Напредна Литиум Batt Батерија []

DEN 125.92

Пристапност
Во достапна форма

Траете до 4 пати подолго во дигиталните фотоапарати (наспроти Energizer - ® MAX -®. резултатите варираат во зависност од камерата); Трае 20 часа подолго* во безжични додатоци за игри. Резултатите варираат во зависност од шемите на игра и/ или употреба.; Изведете на екстремни температури ОД-40°F ДО 140°F; 10-годишен век на складирање; Тежат 1/3 помалку од стандардниот алкален. ">Слики. Мелодии. Игри на среќа. Ја сакаш твојата технологија. Но, тие ја трошат енергијата како криминалец. Пробајте Енергизатор%26%23x AE%3 B Напреден Литиум - неговата технологија на литиумска батерија ги максимизира перформансите на вашата опрема и ве одржува без престан.

Главните карактеристики

Избор на клиент