.

.

Животот Не Е Сцена : Од Бебе На Бродвеј До Прекрасна Дама И Пошироко

Животот Не Е Сцена : Од Бебе На Бродвеј До Прекрасна Дама И Пошироко

DEN 216.48

Пристапност
Во достапна форма

Керол Брејди, ликот Флоренс Хендерсон играше на повеќегодишно популарниот ситком Брејди Бунч беше совршена мајка, но позадината на Хендерсон растејќи како последица на Големата Депресија беше остар контраст со таа невина приградска идила. И иако Г-ѓа Брејди е ликот со кој најмногу се поврзува, талентите на хендерсон ја однесоа нејзината кариера далеку од опсегот на ЕДЕН ТВ ситком. Од Вечерното Шоу, До Бродвеј со Роџерс и Хамерштајн, до нејзиното поново појавување На Танцување со Ѕвездите, Фиренца се отвора за нејзиниот живот во и надвор од центарот на вниманието. Од нејзиното предизвикувачко детство, до вонбрачните врски и разводот, Фиренца пишува со искреност и мудрост во овие инспиративни мемоари. Керол Брејди, ликот Флоренс Хендерсон играше на повеќегодишно популарниот ситком Брејди Бунч беше совршена мајка, но позадината на Хендерсон растејќи како последица на Големата Депресија беше остар контраст со таа невина приградска идила. И иако Г-ѓа Брејди е ликот со кој најмногу се поврзува, талентите на хендерсон ја однесоа нејзината кариера далеку од опсегот на ЕДЕН ТВ ситком. Од Вечерното Шоу, До Бродвеј со Роџерс и Хамерштајн, до нејзиното поново појавување На Танцување со Ѕвездите, Фиренца се отвора за нејзиниот живот во и надвор од центарот на вниманието. Од нејзиното предизвикувачко детство, до вонбрачните врски и разводот, Фиренца пишува со искреност и мудрост во овие инспиративни мемоари.

Главните карактеристики

Избор на клиент