.

.

Поли Мејлери Торби За Испорака

Поли Мејлери Торби За Испорака

DEN 191.84

Пристапност
Во достапна форма

Секој случај на Мега Пакет вклучува Различни Поли-Пошта за Броење развиени и дистрибуирани со користење на глобални и домашни операции за да се овозможи врвен квалитет, додека се одржува количината и цените на големо. ​​​​​​​ Поли Мејлерите се изградени за ефикасност и погодност. Едноставно излупете ја лентата на горниот дел од поштарот за да го изложите силното лепило за лесно пакување и сигурна заптивка. Опции за големина : 6" x 9" Инчи,7,5" x 10,5" инчи,9" x 12" инчи,9,8" x 13,7" Инчи,10" x 13" Инчи,12" x 15,5" Инчи,14,5" x 19" Инчи,19" x24" Инчи,20" x 22" Инчи,24" x 24" Инч,24" х 36" инч. Отпорен На Солзи . Водоотпорна Конструкција . Премиум Самозапечатување Секој поли-пошта е конструиран од материјали отпорни на солзи и водоотпорни. Опции за големина : 6 "х 9" Инчи, 7,5 "х 10,5" Инчи, 9 "х 12" Инчи, 9,8 "х 13,7" Инчи, 10 "х 13" Инчи, 12 "х 15,5" Инчи, 14,5 "х 19" Инчи, 19 " х24 "Инчи, 20" х 22 "Инчи, 24" х 24 "Инчи, 24" х 36 " Инчи. Отпорна На Солзаводоотпорна Конструкцијапремиум Самозапечатување. Поли Мејлерите се изградени за ефикасност и погодност. Едноставно излупете ја лентата на горниот дел од поштарот за да го изложите силното лепило за лесно пакување и сигурна заптивка. Различни Бои за избор.

Главните карактеристики

Избор на клиент