.

.

Вик Фирт Американски Хикори, Пурегрит и Двојно Глазура Тапан Стап 5б Дрво

Вик Фирт Американски Хикори, Пурегрит и Двојно Глазура Тапан Стап 5б Дрво

DEN 2.33

Пристапност
Во достапна форма

Купете два пара Американски Класик 5А ИЛИ 5Б и пробајте по еден пар од новиот Чистокрвен И Двојна Глазура 5А ИЛИ 5Б. со ова 4-пакување стапчиња, ќе можете да ги добиете рацете на два нови типа на тапани што го олеснуваат и поудобно држењето на стапчињата.Американските Класични стапчиња Од Чистокрвност немаат апсолутно никаков лак на нив и се подложени на абразивна обработка, што додава грубост и ронки и текстура на сурово дрво. Бидејќи стапот е суров и нетретиран, вашите раце природни масла и пот тонат и продираат во површината на стапот.Од друга страна, Американските Класични стапчиња За Двојна Глазура се обложени со специјализиран лак со лепливо, зафатено чувство. Играчите со особено суви раце ќе ја ценат подобрената лакирана површина затоа што нема да треба да се држат толку цврсто, што неизбежно ќе помогне при издржливост и противправен замор. Густата Двојна Глазура, исто така, ја зголемува масата до стапот за срдечно, цврсто чувство. Купете два пара Американски Класик 5А ИЛИ 5Б и пробајте по еден пар од новиот Чистокрвен И Двојна Глазура 5А ИЛИ 5Б. со ова 4-пакување стапчиња, ќе можете да ги добиете рацете на два нови типа на тапани што го олеснуваат и поудобно држењето на стапчињата. Американските Класични стапчиња Од Чистокрвност немаат апсолутно никаков лак на нив и се подложени на абразивна обработка, што додава грубост и ронки и текстура на сурово дрво. Бидејќи стапот е суров и нетретиран, вашите раце.

Главните карактеристики

Избор на клиент