.

.

Раселин 935Б-БРАНИТЕЛ 16 Леано Алуминиумско Тркало, БРАНИТЕЛ ЦРНО 8Х

Раселин 935Б-БРАНИТЕЛ 16 Леано Алуминиумско Тркало, БРАНИТЕЛ ЦРНО 8Х

DEN 2.00

Пристапност
Во достапна форма

ДЕФАНЗИВЕЦ ЦРН 16Х8 8Х165, 1 0мм Раселин 935Б-БРАНИТЕЛ 16" Леано Алуминиумско Тркало, БРАНИТЕЛ ЦРН 16Х8 8Х165, 1 0мм.Класичен теренски инспириран дизајн со 8 краци. Симулирана усна од монистра со завртки од нерѓосувачки челик. Притисни преку капа со контрастно врежано лого на Раселин. Одговара Изберете : 1994-2002 ДОЏ РАМ 2500 2001,2003-2006,2008 ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО К2500 ТЕШКИ 2002,2007 ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО Ц2500 ТЕШКИ 2009 ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО Ц2500 ТЕШКИ ЛТ 2011 ШЕВРОЛЕТ ЕКСПРЕС Г3500 лс 1975-1978,1983-1997 ФОРД Ф350 1997-2000,2002,2004-2010,2012-2014,2016-2023 ШЕВРОЛЕТ ЕКСПРЕС Г3500 2008-2009,2012 ФОРД ЕКОНОЛИН Е150 ВАН 2015,2017-2018,2020 гмц савана Г2500 2003 ШЕВРОЛЕТ ЕКСПРЕС Г2500 2015 ШЕВРОЛЕТ ЕКСПРЕС Г3500 Паратранзит 1999-2000 ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО Ц2500 2010 ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО К2500 Тешки Лт 2007,2010-2011,2013-2014 ФОРД ЕКОНОЛИН Е150 ВАГОН 1983-1999 ФОРД Ф250 2011 ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО К3500 2003-2005 ГМЦ СИЕРА Ц2500 ТЕШКИ 2001 ШЕВРОЛЕТ ЕКСПРЕС ЦУТАВЕЈ Г3500 2001-2002,2004 ГМЦ САВАНА Р. В. Г3500 1997,2007-2009,2012,2014,2019,2023 Гмц савана г3500 1996,1998-2000,2003,2005-2006,2010-2011,2013,2016,2021-2022 GMC SAVANA CUTAWAY G3500 2001-2002,2006-2008 ГМЦ СИЕРА К2500 ТЕШКИ 1995 ШЕВРОЛЕТ ГМТ-400 Ц2500 1988-1991,1993-1994,1996-1998 ШЕВРОЛЕТ ГМТ-400 К2500 2009 гмц СИЕРА C2500 SLT И ПОВЕЌЕ - Додадете Го Вашето Возило во нашиот додаток за вклопување за да проверите.

Главните карактеристики

Избор на клиент