.

.

Фино декор Конери светло сива апстрактна позадина, 20,5-во 33-метри, 56. квадратни метри

Фино декор Конери светло сива апстрактна позадина, 20,5-во 33-метри, 56. квадратни метри

DEN 2682.08

Пристапност
Во достапна форма

Слоевите на линиите што се преклопуваат ја создаваат оваа неутрална позадина. Сивите нијанси и неговата апстрактна шема му го даваат својот модерен изглед. Конери е непостојана, винил позадина во тешка категорија. Оваа позадина има повторување од 25,2 инчи со натпревар со капка. Исто така, тоа е и чиста што може да се издвојува и може да се олупи. Конери светло сива апстрактна позадина со фин декор доаѓа на ролна што мери 20,5 инчи за 33 стапки и покрива околу 56,4 квадратни метри. Fine Decor Decor е добро воспоставена компанија за тапети во семејството од петта генерација од Велика Британија. Производството на нивните дизајни во куќата им овозможи да развијат најсовремени техники за печатење и да одржуваат само највисок квалитет. Богата боја, специјалните третмани со мастило и деталните дизајни може да се најдат меѓу нивните разновидни придонеси. Неизвесен винил материјал со голема тежина. 25.2-во повторување, капка натпревар. Чиста може да се избрише и може да се опише. 20,5-во долга ролна од 33 метри. Опфаќа околу 56,4 квадратни метри.

Главните карактеристики

Избор на клиент