.

.

дупчиња и филипс шрафцигер во собата на 72

дупчиња и филипс шрафцигер во собата на 72

DEN 271.84

Пристапност
Во достапна форма

Да се биде во бизнисот со стоки во доларот од самиот почеток, знаеме што продава и секогаш додаваме нови и различни артикли во нашиот инвентар. Секогаш бараме нови артикли, а неодамна додадовме предмети за домашни миленици и занаетчиски материјали во нашиот каталог. Ние го дизајнираме целото пакување за нашите артикли за да се осигураме дека категориите на стоки имаат кохезивно соодветно пакување и дека се привлечни за окото. Две индивидуални 5 " дупчиња/филипс завртка возачот во собата со флејта рачка. Удобните уникатни рачки ви даваат сигурен стисок дури и со мрсни раце. Доаѓа во пакет висат ознака.Димензии : Должина : 11 висина : 11 ширина : 11-ШКУ : КОЛИМ14012 Бидејќи сме во бизнисот со стоки во доларот од самиот почеток, знаеме што продава и секогаш додаваме нови и различни артикли во нашиот инвентар. Секогаш бараме нови артикли, а неодамна додадовме предмети за домашни миленици и занаетчиски материјали во нашиот каталог. Ние го дизајнираме целото пакување за нашите артикли за да се осигураме дека категориите на стоки имаат кохезивно соодветно пакување и дека се привлечни за окото. Две индивидуални 5" дупчиња/филипс завртка возачот во собата со флејта рачка. Удобните уникатни рачки ви даваат сигурен стисок дури и со мрсни раце. Доаѓа во пакет висат ознака. Димензии : . Должина : 11. Висина : 11. Ширина : 11-ШКУ : КОЛИМ14012.

Главните карактеристики

Избор на клиент