.

.

Dell OptiPle-Јадро јас 3. Гхз-ГБ-ГБ

Dell OptiPle-Јадро јас 3. Гхз-ГБ-ГБ

DEN 4784.00

Пристапност
Во достапна форма

Изграден за да испорача моќни перформанси и со простор за додавање дополнителни периферни уреди, Десктоп Компјутерот Dell Opti Plex 7050 Се напојува со 3,4 GHz Intel Core i5-7500 quad-Core процесор кој ќе ви овозможи да извршувате повеќе апликации истовремено. Ако ви треба повеќе енергија, процесорот Каби Езеро Од 7-та генерација МОЖЕ да постигне брзина до 3,8 GHz користејќи технологија Intel turbo boost 2,0. 8 GB ОД 2400 MHz DDR4 RAM меморија, исто така, му помага на компјутерот да извршува повеќе апликации истовремено, како и да пристапува до често користените датотеки и програми. Системот има ЕДНА USB 3.0 тип-C порта, пет USB 3.0 Тип-а порти, и четири USB 2.0 Тип-А порти. Интегрираниот ЧИПСЕТ Intel HD графика 630 дава остра, јасна слика, додека овозможува широк спектар на монитори да се користат преку неговите два излези Display Port 1.2 и еден HDMI 1.4. За долгорочно складирање на вашите датотеки, 128 GB SATA M. 2 ssd нуди доволно простор за складирање на вашите податоци.

Главните карактеристики

Избор на клиент