.

.

10х13, 7, 5х10. Мејлери Само Печат Пластични Кеси Пликови 13

10х13, 7, 5х10. Мејлери Само Печат Пластични Кеси Пликови 13

DEN 3.33

Пристапност
Во достапна форма

200 (10 " х 13") + 25 (7.5" х 10.5") Самозапечатувачки Поштари (Само Кора-И-Печат) 2.5 Мл Квалитетни Самозапечатувачки Поштари. Внатрешниот слој ЗА ПРИВАТНОСТ обезбедува доверливост. Супериорна отпорност на кинење и пункција. Внатрешниот слој ЗА ПРИВАТНОСТ обезбедува доверливост. Лепилото чувствително на притисок обезбедува издржливо затворање со висока јачина, отпорно на вода и нечистотија.

Главните карактеристики

Избор на клиент