.

.

Пред-Сопственост-Сега Тоа Е Она Што Јас Го Нарекувам Музика

Пред-Сопственост-Сега Тоа Е Она Што Јас Го Нарекувам Музика

DEN 624.00

Пристапност
Во достапна форма

БАРКОД : 0731452477224р. Наслов : Сега Тоа Е Она Што Јас Го Нарекувам Музика! 4 Од Различни Уметници (ЦД, Јули-2000, Универзална Дистрибуција)Р. УМЕТНИК : Разни Уметницир. ФОРМАТ : ЦДр. ЖАНР : Рок И ПопР. ИЗДАВАЧКА КУЌА : Универзална Дистрибуцијар. р. ПЕСНИ : 1t Larger Од Живототtr. 2t(Ме Возиш) Лудоtr. 3ти Треба Да Знаешtr. 4t Candytr. 5t Blue (Да Ба ди)ТР. 6Тит Се Чувствува Толку Добротр. 7Ти припаѓаат НА ТЕБЕтр. 8ти знаеше Дека Те СакамТР. 9ти сакам Да Знамтр. 10ттри повторнотр. 11твитање за вечерваТР. 12тгет на тонитТР. 13тестирајте ги моите бакнежитр. 14ттогаш Доаѓа УтротоTR. 15 Tmeet Вирџинијаt R. 16ti обидете СЕTR. 17 THI Овој пат ОколуTr. 18високи Мали Нешта Баркод : 07314524777224 наслов : сега тоа е она Што јас го нарекувам музика! 4 Од Различни Уметници (ЦД, Јули-2000, Универзална Дистрибуција) УМЕТНИК : РАЗНИ УМЕТНИЦИ ФОРМАТ : ЦД ЖАНР : РОК И Поп ИЗДАВАЧКА КУЌА : Универзални ДИСТРИБУТИВНИ ПЕСНИ : 1 Поголем Од Животот 2 (Ме Возиш) луд 3 треба Да Знам 4 Бонбони 5 Сини (Да Ба Ди) 6 Се Чувствува Толку Добро 7 Јас Припаѓам на тебе 8 Знаев дека те Сакав 9 Сакам Да Знам 10 Обидете Се Повторно 11 Чекајќи Вечерва 12 Земете Го На Тонит 13 Украдете ГИ МОИТЕ БАКНЕЖИ 14 Потоа Доаѓа Утрото 15 Запознајте Ја Вирџинија 16 Се Обидувам 17 ОВОЈ ПАТ ОКОЛУ 18 СИТЕ мали Нешта.

Главните карактеристики

Избор на клиент