.

.

Премиерот ЛИНИЈА Пл Назад Соба Рамен Прозорец Рамка Агол Планината Пролет Со Пакет

Премиерот ЛИНИЈА Пл Назад Соба Рамен Прозорец Рамка Агол Планината Пролет Со Пакет

DEN 1.33

Пристапност
Во достапна форма

Клучни Карактеристики;Термички обработени челични пружини за затегнување;Држи екран во алуминиумски канали;25 пакети термички обработени челични пружини за затегнување држат прозорски екрани во лизгачки алуминиумски канали на екранот на прозорецот. Се лизга во агол од 3/8 инчи или 7/16 инчен рамка. Пакет од 25. 25 пакувајте термички обработени челични затегнувачки пружини држете ги прозорските екрани во лизгачки алуминиумски канали на екранот на прозорецот. Се лизга во агол од 3/8 инчи или 7/16 инчен рамка. Пакет од 25. 25 пакување, 2-3/4 инчи h x 1/4 инчи w, рамен прозорец рамка агол монтирање извори, пролет челик, када. Термички обработени челични пружини за затегнување држат прозорски екрани во лизгачки алуминиумски канали на екранот на прозорецот. Се лизга во агол од 3/8 инчи или 7/16 инчен рамка.Термички обработените челични пружини за затегнување ги држат прозорските екрани во лизгачки алуминиумски канали на екранот на прозорецот. Се лизга во агол од 3/8 или 7/16 во рамка. Термички обработените челични пружини за затегнување ги држат прозорските екрани во лизгачки алуминиумски канали на екранот на прозорецот. Се лизга во аголот на 3/8 "или 7/16" рамка. Премиер ЛИНИЈА PL14630 Задна Соба Рамен Прозорец Рамка Агол Монтирање Пролет 1/4 Инчи Од 2-3/4 Инчи 25 Пакет.

Главните карактеристики

Избор на клиент