.

.

ВИЛСОН АВП Рекреативна Одбојка

ВИЛСОН АВП Рекреативна Одбојка

DEN 1.67

Пристапност
Во достапна форма

Излезете и поминете неколку забавни времиња со Рекреативната Одбојка НА ВИЛСОН АВП. Оваа одбојка со официјална големина се одликува со машина сошиена, синтетичка кожна обвивка која е удобна за играње и доволно издржлива за многу игра и напреден воздушен мочен меур што нема да даде за време на сериозни натпревари. Со храбар бел и жолт дизајн, оваа одбојка е впечатлива и многу видлива, плус официјално е со големина и пондерирана за натпреварувачки натпревари на отворено. Вратете ја одбојката на сонце и играјте со срцето со Рекреативната Одбојка ВИЛСОН АВП. Вклучува 1 официјална големина одбојка. Машина пораби, издржлив синтетички кожен капак. Задебелени и впечатливи бои и дизајн. Напредниот воздушен мочен меур го држи воздухот подобро и подолго. Официјална големина и тежина за натпреварувачка игра на отворено.

Главните карактеристики

Избор на клиент