.

.

Ксерокс? Фасер 6360Д Цијан Тонер Кертриџ

Ксерокс? Фасер 6360Д Цијан Тонер Кертриџ

DEN 1160.80

Пристапност
Во достапна форма

Пци Бренд Ксерокс? Фасер 6360 6360ДХ Цијан Тонер Кертриџ ТАА / ГСА Во Согласност Со Брендот PCI? печатете потрошен материјал за Супериорен Квалитет на Печатење кога се брои. ОВОЈ PCI Xerox? 106r01214 цијан Тонер Кертриџ беше развиен за да работи беспрекорно во Вашиот Xerox? Фазер 6360, 6360ДН, 6360ДТ, 6360ДХ, 6360н уред за печатење. Тоа е поддржано од Нашето Премиум Ветување? 1 Година Фабричка Директна Гаранција и е дизајнирана да работи еднаква или подобра од НЕЈЗИНИОТ КОЛЕГА ОЕМ. Премиум Компатибилни Пци Бренд Ксерокс? Фасер 6360 6360 DX Цијан Тонер Кертриџ TAA / GSA Во Согласност Со Приносот : 5k Страници на 5% Coverage TAA / GSA Во Согласност : Yesenveronaly : YESOutput Боја : Cyanmachine Компатибилност : за употреба Во Xerox Faser 6360, 6360 DN, 6360 DT, 6360 DX, 6360ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ : 106Р01215, 106р01220, 106р01216 поддржан Од Водечкото Премиум Ветување ВО Индустријата? Фабричка Директна Гаранција. Употреба На Бренд PCI? потрошниот материјал нема да ја поништи гаранцијата на производителот на вашиот печатач. Погледнете за повеќе информации. Наведените приноси на производи се засноваат на индустрискиот стандард 5% покриеност на страницата. Вашиот принос може да варира врз основа на употребата. Премиум Компатибилни? е горда Корпорација Во СОПСТВЕНОСТ И Управувана ОД САД.

Главните карактеристики

Избор на клиент