.

.

Кејн Дигитален Аудио Адаптер-Пакување Во Стилот На Apple-HDMI екстрактор за аудио сигнал-црно

Кејн Дигитален Аудио Адаптер-Пакување Во Стилот На Apple-HDMI екстрактор за аудио сигнал-црно

DEN 0.33

Пристапност
Во достапна форма

Канекс Дигитален Аудио Адаптер-Пакување Во Стилот На Apple-HDMI аудио сигнал екстрактор Дигиталниот Аудио Адаптер за Apple TV 4-та Генерација Од Kanex ви овозможува да проследувате HD содржини од ВАШИОТ Apple TV директно до вашиот систем за домашно кино преку HDMI. Недопрениот звук ќе зрачи од вашата оптичка аудио или аудио порта од 3,5 мм. Слушајте ја вашата омилена музика, подкасти, ТВ-емисии и радио апликации со вашиот постоечки звучен систем за домашно кино или звучна лента. Овозможува HDMI ТЕЛЕВИЗОР, монитор, проектор или дисплеј да користи пресликување На Apple airplay од i Pad за да можете да ја искористите најновата технологија. Овој уред е компатибилен со apple TV 4-ти генерал, Amazon Fire TV, Nexus Player и Roku. Карактеристики Поврзува Apple TV 4-ти генерал, Nexus Player, Amazon Fire TV или Roku За опкружувачки Звучен систем преку дигитална оптичка порта. Прикажува содржина од hdmi извор на компатибилен HDMI дисплеј. Поддржува Dolby Digital 5.1 и DTS5.1 Опкружувачки Звук преку стандарден Spid/F. Оптички Аудио Или 2.0 Опкружувачки Звук преку DC 3.5 mm аудио порта. Поставување приклучок и игра.

Главните карактеристики

Избор на клиент