.

.

Комплетот за подлога за сопирачки на дискот Одговара изберете: 2012 - ШЕВРОЛЕТ СОНИК, ШЕВРОЛЕТ ВОЛТ

Комплетот за подлога за сопирачки на дискот Одговара изберете: 2012 - ШЕВРОЛЕТ СОНИК, ШЕВРОЛЕТ ВОЛТ

DEN 1534.08

Пристапност
Во достапна форма

Стоп за БЕНДИКС е целосна понуда на влошки за сопирачките што покриваат 99% од возилата во Северна Америка. Дизајниран да ги исполнува спецификациите ЗА ое за вклопување, форма и функција за да обезбеди безбедни, конзистентни и сигурни перформанси Стоп по Стоп! Диск Сопирачка Рампа Во Собата.

Главните карактеристики

Избор на клиент