.

.

Leapfrog Explorer Disney The Princess and The Frog Hearning Game

Leapfrog Explorer Disney The Princess and The Frog Hearning Game

DEN 2.67

Пристапност
Во достапна форма

Истражувачот на скок на Дизни Дизни принцезата и играта за учење жаби и помагаат на Тијана да ги оствари своите соништа; Изберете ја точната количина на секоја состојка за да и помогнете на Тијана да вечера. Истражете го додавањето и одземањето како Навен Хопс преку Бају за да ја спаси Тијана. Изберете го правилното писмо за да може Реј да го води патот до куќата на Мама Оди. Предава број и препознавање на букви, броење, логика и вештини за расудување и музика; Соодветно за деца на возраст од 4 до 7 години (оценки пред-к до 1). Работи со таблети за учење Leappad и системи за игри на Leampster Explorer (продадени одделно); Не работи со системи за игри на Leapster или Leapster 2.

Главните карактеристики

Избор на клиент