.

.

Главни ламби за прилагодување на црниот хром, лесен под подот, метален материјал

Главни ламби за прилагодување на црниот хром, лесен под подот, метален материјал

DEN 639.84

Пристапност
Во достапна форма

Осветлете го вашиот простор и олеснете го читањето со подната ламба. Горната сијалица ја осветлува просторијата од внатрешноста на сенката на садот (светилките не се вклучени). Светилката за читање седи на крајот на флексибилниот гушав што може да се прилагоди на директно светло по потреба. Секоја од двете глави има свој посветен прекинувач за вклучување/исклучување. Сребрената завршница на оваа ламба и ламбата за читање координира со декор и тела на домашен или канцелариски амбиент. Главни ламби и ламба за читање сребро : ламбата за читање има флексибилен гушав. Секоја ламба има свој прекинувач за вклучување/исклучување. Компатибилен со повеќе типови на сијалица. Тркалезната база ја одржува сребрената ламба избалансирана и исправена. Нијанси на чинии.

Главните карактеристики

Избор на клиент