.

.

Raybestos Елемент Паркинг Кочница Кабел, П. н. е. Одговара изберете: 1992-CHEVROLET GMT-400, 1992-GMC СИЕРА

Raybestos Елемент Паркинг Кочница Кабел, П. н. е. Одговара изберете: 1992-CHEVROLET GMT-400, 1992-GMC СИЕРА

DEN 2.00

Пристапност
Во достапна форма

Рејбестос Елемент3 производите за сопирање им даваат ново ниво на контрола и доверба на возачите. Рејбестос Елемент3 Каблите за Сопирачки се технички најнапредните кабли достапни во индустријата. Нашите Кабли За Сопирачки Рејбестос работат идентично со стандардите што ги бараат производителите на оригинална опрема (ОЕ) за да обезбедат оптимална заштита, работен век и безбедност. Склоповите на сопирачките рејбестос се тестираат за јачина, вклопување и отпорност на корозија. Ова обезбедува беспрекорна изведба секој пат кога се применуваат. Елемент3 каблите за сопирачките ги вклучуваат сите држачи и фитинзи во стилот НА ОЕ за да се обезбеди вклопување НА ОЕ и лесна инсталација. Рејбестос Елемент3 Кабли За Сопирачки : Перформанси-Врши идентично со стандардите НА ОЕ. Тривалантни Фитинзи Обложени Со цинк од премиум Легура-Обезбедуваат одлична хидраулична заптивка и максимална заштита од корозија. Двојни Стегнати Фитинзи-Обезбедуваат подолг век на траење на цревото и исклучителна издржливост. Ги вклучува сите Карактеристики Кои Се Наоѓаат Во Ое Кочница Црева - Вклучува загради, grommets, обликувани пластични штитници и жица клипови. Инсталација - сите загради и фитинзи во стилот НА ОЕ овозможуваат лесна инсталација.

Главните карактеристики

Избор на клиент