.

.

А Ц Грејач Јадро ЗА Б Б Б Б ИСТРАЖУВАЧ СПОРТ ТРАК Одговара изберете: 1995 - ФОРД РЕНЏЕР, 1995 - ФОРД ЕКСПЛОРЕР

А Ц Грејач Јадро ЗА Б Б Б Б ИСТРАЖУВАЧ СПОРТ ТРАК Одговара изберете: 1995 - ФОРД РЕНЏЕР, 1995 - ФОРД ЕКСПЛОРЕР

DEN 3.33

Пристапност
Во достапна форма

Пакетот Вклучува 96004 A/C Грејач Јадро x 1item Опистик 96004 A/C Грејач Компатибилен : 95-01 FORD EXPLORER (КАМИОН)|95-11 FORD RANGER (КАМИОН)|95-10 MAZDA B2300 (КАМИОН)|95-08 MAZDA B3000 (КАМИОН)|95-10 MAZDA B4000 (камион)|97-01 Меркур Планинар (камион)|98-01 Mazda B2500 (Камион)|01-05 ford explorer SPORT TRAC (КАМИОН) L X W X H (ИНЧ) : 10.34 X 8 X 9.95 OEM Дел Број : F87h18476aaproduct ИМИЊАТА СЕ ЗАШТИТЕН Знак НА наведениот ПРОИЗВОДИТЕЛ ИЛИ ДРУГИ СОПСТВЕНИЦИ И НЕ СЕ ЗАШТИТНИ ЗНАЦИ НА Сила корп.Производителот Не Мора Да Ја Одобрува Употребата на Овие Производи. TYC 96004 A/C Грејач Јадро Одговара Изберете : 1995-2011 ФОРД РЕНЏЕР 1995-2000 ФОРД ЕКСПЛОРЕР 2001-2005 ФОРД ЕКСПЛОРЕР СПОРТ ТРАК 2001-2003 ФОРД ЕКСПЛОРЕР СПОРТ 1997-2001 МЕРКУР ПЛАНИНАР 1998-2001 МАЗДА Б2500 1995-1996,1998-2007 Мазда Б3000 1995-1997,2001-2009 МАЗДА Б2300 1995-2009 МАЗДА Б4000 И ПОВЕЌЕ - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

Главните карактеристики

Избор на клиент