.

.

Патоказ - Тактилен Релјефен Глобус

Патоказ - Тактилен Релјефен Глобус

DEN 3.00

Пристапност
Во достапна форма

Тактилниот Релјефен Глобус има 12" син океански глобус со Зголемен Релјеф. Зголемената релјефна карактеристика се малите издигнувања на површината на глобусите што укажуваат на големи планини и планински масиви. Опремен со вистинска тврда дрвена основа и акрилен меридијан, овој глобус вклучува и осветлување. Прекинувачот за вклучување/исклучување го прави работењето ветре, а осветлувањето овозможува картографските карактеристики да се истакнат кога е овозможено. Погоден за возраст од 5 години и постари. • 12" син океански глобус Со Подигнат Релјеф • вистинска основа од тврдо дрво и акрилен меридијан • Осветлувањето овозможува да се издвојат картографските карактеристики • Лесен за ракување со прекинувач за вклучување/исклучување • Возраст од 5 и повеќе години.

Главните карактеристики

Избор на клиент