.

.

2пк О-Прстен, Буна Н, Цртичка 375, 9-1 2, 9. во

2пк О-Прстен, Буна Н, Цртичка 375, 9-1 2, 9. во

DEN 223.84

Пристапност
Во достапна форма

2pk O-Прстен, Buna N, Цртичка 375, 9-1/2, 9.895 во.О-Прстен, Без Метал Што Може Да се Открие, Без Рендген Што Може Да Се Открие, Систем На Мерен Инч, Круг На Облик На Пресек, О-Прстен Материјал Буна Н, Рејтинг На Дурометар (Цврстина) Многу Тврд, Номинален Внатре Во Диа. 9 1/2 во, Номинална Ширина 3/16 во, Вистински Внатре Диа. 9.475 инчи, Вистинска Ширина 0.21 инчи, Цртичка Број 375, Црна Боја, Дурометар 90 Брег А, Ги Исполнува/Надминува АСТМ Д2000, НБР 90, Номинална Надвор Диа. 9 7/8 во, Вистински Надвор Диа. 9.895 во, Фда Одобри Бр 2 PK О-Прстен, Buna N, Цртичка 375, 9-1/2, 9.895 во.

Главните карактеристики

Избор на клиент