.

.

МЕРВ Плисиран Филтер ЗА Воздух 6PK

МЕРВ Плисиран Филтер ЗА Воздух 6PK

DEN 3.00

Пристапност
Во достапна форма

Колку е поголем РЕЈТИНГОТ НА МЕРВ, толку подобро филтерот може да ги филтрира сите честички во воздухот. Ова може да се случи поефикасно бидејќи филтерот се валка. 12х25х2 мерв 11 филтри се плисирани, електростатски наелектризирани филтри. Сепак, разумно е да се наведат барем мерв 11 филтри за одржување на добар квалитет на воздухот во затворените простории во вообичаени типови простори. Електростатското полнење на филтрите работи како магнет и привлекува честички во воздухот кон нив. Ова значи дека типот на филтерот треба да биде избран врз основа на специфичната локација на зградата, зафатеноста, проблемите со квалитетот на воздухот и видот и работата на СИСТЕМОТ ЗА КЛИМАТИЗАЦИЈА. 12x25x2 merv 11 филтри се во право на работ на се класифицирани како ader средна ефикасност MERV плисирани филтри за воздух quest и exight ефикасност merv pleated филтри за воздух.

Главните карактеристики

Избор на клиент