.

.

24 w 18 H врв на уретан Гејбл Вентил, Функционален

24 w 18 H врв на уретан Гејбл Вентил, Функционален

DEN 3.33

Пристапност
Во достапна форма

Уретанот Гејбл отвори сјае кога станува збор за да изгледа како вистински производ од дрво без целото одржување што може да дојде со дрво. Тие се обликувани од убави дизајни, како производи од дрво, и доаѓаат кај вас фабрички подготвени и подготвени за вашата боја. Функционалната опција ќе понуди подобар проток на воздух, сепак, уретанските отвори нудат најмалку количина на проток на воздух. Препорачливо за декоративни апликации. Еден од најлесните начини за подобрување на изгледот на вашиот дом. Доаѓа целосно подготвен и подготвен за вашата боја. Лесен производ значи лесна инсталација за вас. Непропустливи на атмосфера, вода, гниење и искривување. Способни да издржат температури до 140 степени F. имаат мир на умот со нашата ограничена гаранција за живот.

Главните карактеристики

Избор на клиент