.

.

ИГРАЧКИ - Кобра Г. И. Џо Стингер БВ-ХК4

ИГРАЧКИ - Кобра Г. И. Џо Стингер БВ-ХК4

DEN 1.33

Пристапност
Во достапна форма

Сосема нов модел на автомобил со диекаст од 1/32 размери На Стингер со Ракетен Фрлач и Командант На Кобра Диекаст фигурина "Г.И. Ео" "Холивуд Вози" Серија умри модел автомобил Од Јада. Сосема нова кутија. Вистински гумени гуми. Има отворени врати. Вистински детали. Детален ентериер, надворешност. Официјално лиценциран производ. Оригиналното неотворено пакување на производителот. Изработени од диекаст метал со некои пластични делови. Димензии приближно Л-4,5, В-2,25, Х-2 инчи. Фигурината На Командантот на кобра е висока приближно 1,75 инчи. Ве молиме имајте предвид дека производителот може да ја смени кутијата за пакување во секое време. Производот ќе остане потполно ист. Сосема нов модел на автомобил со диекаст од 1/32 размери На Стингер со Ракетен Фрлач и Командант На Кобра Диекаст Фигурина "Г.И. Ео" Серија "Холивудски Возења" умре модел автомобил Од Јада. Сосема нова кутија. Вистински гумени гуми. Има отворени врати. Вистински детали. Детален ентериер, надворешност. Официјално лиценциран производ. Оригиналното неотворено пакување на производителот. Изработени од диекаст метал со некои пластични делови. Димензии приближно Л-4,5, В-2,25, Х-2 инчи. Фигурината На Командантот на кобра е висока приближно 1,75 инчи. Ве молиме имајте предвид дека производителот може да ја смени кутијата за пакување во секое време. Производот ќе остане потполно ист.

Главните карактеристики

Избор на клиент